Sevgi ve Dostluk Ödülüm:)



Sevgili blog arkadaşım Reyhane'nin sevgi ve dostluk kupasını alanlardan biri de benim efenim. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Ben de sevgi ve dostluk kupasını bir kaç arkadaşıma vermek istedim. Sevgi ve dostluk paylaştıkça çoğalır. Biz de çoğaltalım o zaman.
İsimleri alfabatik sıraya göre yazdım.

12 yorum:

  1. Yeni blogları tanımak ne güzel

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet haklısın canım. Böyle etkinliklerle birbirimizden haberimiz oluyor. Sevgiler canım:)

      Sil
  2. hayırlı olsun canım zor zamanların dostusun hakettin böyle bir ödülü! Reyhane hanıma teşekkürler vefasından dolayı... benide mi layık gördün canım şimdi gözüme takıldı.. sen var ya vallahi yerin doldurulumaz öpüyorum seni :))

    özelden mesaj atmaya gelmiştim sürpriz oldu bana da! Canım Allah kabul etsin eski bloğumda ramazana kadar dağıtılan hatimin cüzleri o zaman bitmişti zaten. herkes okumuştur diye tahmin ediyorum. özelden yazmadım artık iki iki zahmete girmeyeyim şu ramazan günü: :))) iyi ki varsın Fatmacığım!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım. Güzel sözlerin için. Allah razı olsun. Ne demek layık görmek, ben sizi görmesem de seviyorum. Aynen senin de öyle yerin doldurulmaz.iyi ki hep beraber varız:) sevgiler canım

      Sil
  3. Canım tşkler...:)Sanalda olsa böyle güzel ödülü almak beni çok mutlu etti...Sevgiler

    YanıtlaSil
  4. Çok teşekkür ederim , çok mutlu etti beni inanın sizden bu ödülü alabilmek ☺ Çok severek takip ettiğim diktiği yaptığı her şeye hayran hayran baktığım kişisiniz gerçekten siz de iyi ki varsınız ☺ ♥

    YanıtlaSil
  5. Nezaketin için teşekkür ederim. Severek ve mutlulukla kabul ediyorum.
    Sevgiyle kal.

    YanıtlaSil
  6. uzun zamandır bloğa girmiyordum böyle bişeyden haberim bile yoktu sürpriz oldu bu bana çok teşekkürler beni de hatırladığınız için:) En kısa zamanda bende birkaç arkadaşıma bu ödülü vermek isterim..

    YanıtlaSil
  7. canım çok teşekkür ederim beni bu hediyeye layık gördüğün için.çok mutlu oldum.sevgiler canım.öpüldün.

    YanıtlaSil
  8. Ana, adım geçmiş :)
    Bu ödülü hak edecek ne yapmışsam (ki vallahi bilemiyorum:) iyi ki ondanım varmış :))
    Hmmm galiba gönül gözü sevgiyle bakan bir arkadaşımın olması bana bu ödülü kazandırmış :)))
    Teşekkür ederim o sevgi dolu arkadaşa :)

    YanıtlaSil
  9. ayy ben bunu şimdi farkettim ve ne kadar mutlu oldumm anlatamam:) çok ama çok teşekkür ederim canım :) yeri de gelmişken kadir gecemiz de mübarek olsun dualara birbirimizi de katalım inşallah, sevgiler :)

    YanıtlaSil