Elbise Dikelim Etkinliği Biten Elbiseler Part 1

Hayırlı günler arkadaşlar.
Elbise etkinliğinde bitiren arkadaşlarımın bir bölümünün çalışmalarını bekletmeden yayınlıyorum. Ben de yarım olanı değil de kızımın elbisesini ilk önce bitirdim. Halasının düğününde giydiği için ona öncelik verdim.
Geceli gündüzlü diktim diyebilirim. Nasıl bitirdim bende bilmiyorum. Ne siz sorun ne ben söyleyeyim :) Çok sıkışık bir dönemdi.
Etkinliği Haziranın ikinci hafta sonuna kadar uzattığımı söylemiştim. Bu hafta başımı kaşıyacak vaktim yok gibi. Ben de yarım olan elbisemi önümüzdeki hafta bitireceğim inşaAllah. Yalnız kızımın elbisesinin fotoğraflarını fırsat bulup da çekemedim. Şu yoğunluğum bir geçsin paylaşacağım.
Şimdi elbiselerini bitirip paylaşanların resimlerine geçelim.





http://yakaignesi.blogspot.com.tr/2014/04/elbise-etkinligi.html#more 

Elbisesini ilk bitiren yaka iğnesi bloğunun sahibi Meral Hanım'dı. Maşallah hızına hayran kaldım :) Ben duyuruyu yaptıktan iki gün sonra bitirmişti. Meral Hanım elbise etkinliğinde kullandığım resimdeki elbiseyi dikmiş. Çok hoş olmuş. Eline emeğine sağlık. Daha fazlası için bloğunu ziyaret edebilirsiniz.



http://azeridikissever.blogspot.com.tr/2014/05/etkinlik-elbisemi-bitirdim.html

Bu elbisede azeri dikiş severimizin yaptığı çalışma. Rengi ve modeli gerçekten çok hoşuma gitti. Kullanışlı da olmuş. Üstündeki dantel yeleği çıkarınca başka kombinler de yapılabilir. Dikiş severimizin eline sağlık. Daha fazlası için bloğunu ziyaret edebilirsiniz.

Dikişe dair blog arkadaşımızın diktiği elbise. Buna da çok amaçlı diyebiliriz. Hem tunik olarak hem de elbise olarak kullanılabilir. Hoş bir parça olmuş. Eline emeğine sağlık. Daha detaylı görüntüler için bloğunu ziyaret edebilirsiniz.

http://dikisedair.blogspot.com.tr/2014/05/etkinlik-elbisem-bittiii-volanl-elbise.html





Yeşim Dölekoğlu dikiş severimizin yaptığı çalışma. Yaz için bire bir elbise olmuş. Cıvıl cıvıl desenleri çok hoşuma gitti. Bu kendine diktiği elbise. Bir de kız kardeşine dikmiş. Kız kardeşine diktiğini de görmek için bloğunu ziyaret edebilirsiniz. Eline emeğine sağlık.

http://yesimdolekoglu.blogspot.com/2014/05/elbisemi-diktim.html




Sade Heceler de çok güzel iki çalışma yapmış. Hatta yeleği nasıl yaptığını da bloğunda ayrıntılı anlatmış. Daha detaylı görmek isteyenler sade hecelerin bloğunu ziyaret edebilirsiniz. Eline sağlık.
http://sadeheceler.blogspot.com.tr/2014/05/etkinlik-elbisesi-kirazl-klos-elbise.html



Adaşım dikiş dünyam bloğunun sahibi sevgili Zeyneb'in diktiği elbise de çok hoşuma gitti. Sade ve güzel. Tam yazlık bir elbise olmuş. Kendine de çok yakışmış. Daha fazla detaylı görüntüler için bloğunu ziyaret edebilirsiniz.


http://dikisdunyam.blogspot.com.tr/2014/05/elbise-ekinligi.html#.U4tPvfl_t1Y


Sevgili Ferhan Hanım'ın diktiği elbise. lacivert rengi giysilerde ben de çok severim. Çok hoş olmuş. Kendine de yakışmış. Daha fazlası için bloğunu ziyaret edebilirsiniz.
http://amatorterzilerklubu.blogspot.com.tr/2014/05/etkinlik-elbiseeem.html

Sümeyye Anıl'ın diktiği elbise. Desenleri çok güzel ve yerinde kullanmış. Böyle denk getirmeleri ben de çok seviyorum. Ayrıca kendisine de çok yakışmış. Bloğunda da nasıl yaptığını ayrıntılı olarak açıklamış. Görmek için bloğunu ziyaret edebilirsiniz.
http://anil-88.blogspot.com.tr/2014/05/geyikli-elbise.html

Sevgili Saadet'in yaptığı çalışma. Leopar desen elbise. Gerçekten çok güzel olmuş. eminim üzerin de de çok hoş durmuştur. Eline emeğine sağlık. Daha fazlası için bloğunu ziyaret edip, saadetin yeniden açtığı bloğunu takibe alabilirsiniz.
http://saadetyamak.blogspot.com.tr/2014/05/yazlk-leopar-elbise.html


http://artikkizimicinoruyorkum.blogspot.com.tr/2014/05/etkinlik-elbisesi.html

Bu da etkinliğe sonradan katılan artık kızım için örüyorum bloğunun sahibinin yaptığı elbise. Elbiseyi kızı için dikmiş. Gerçekten çok hoş ve şeker bir elbise olmuş. Sanırım bir de kendine dikiyormuş. Onu da bitince paylaşacak. Daha fazlası için bloğunu ziyaret edebilirsiniz.

Katılan arkadaşlarımın ellerine emeklerine sağlık. Diktiklerini güle güle iyi günlerde giysinler.
Allaha emanet olun. Görüşmek üzere.

Devam edecek.


















































































18 yorum:

  1. hepsi çok güzel olmuş herkesin eline sağlık. Bende bir tane daha dikiyorum inşallah iki elbise birden paylaşacağım Fatma hanım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten de güzel bir etkinlik oldu. İnşaAllah önümüzdeki hafta sonuna doğru bir yayın daha yapacağım. Seninklileri de bekliyorum. Sevgiler

      Sil
  2. Hepsi birbirinden güzel olmuş..:)
    Güzel bir etkinlik oldu gerçekten..:)

    YanıtlaSil
  3. AAAA bir an önce halletmeliyimmmm... :)

    YanıtlaSil
  4. Herkes döktürmüş, ne güzel elbiseler öyle. Bayıldım her birine. Ben de fotoğraflarımı çekebilsem de hazırlasam yayınımı artık :)

    YanıtlaSil
  5. Hepsi birbirinden güzel olmuş. Farklı çalışmalar bir araya gelince enerjisi başka güzel oluyor. Hepsinin ellerine sağlık. Bende bitirdim ama yayinlayamadim. Bekleyin geliyorum.

    YanıtlaSil
  6. Herkesin emeğine sağlık, ben çok oyalandım galiba ama süre uzatılmış ne güzel...bakalım başka ne güzellikler çıkacak?

    YanıtlaSil
  7. Eh sonunda yayınladım.Haber vereyim dedim.
    http://hobbyismyworld.blogspot.com.tr/2014/06/etkinlik-elbisem-bitti.html

    YanıtlaSil
  8. Fatma çok sağol canım güzel bir faaliyete vesile oldun.. sayende özene bezene bir elbise diktim kendime :)))) dikilenlerin hepsi birbirinden güzel ellerine sağlık herkesin.

    YanıtlaSil
  9. emeğinize sağlık fatma hanımcım herkes çok hoş şeyler üretmiş yine

    YanıtlaSil
  10. Ben de yayınladım Fatma Hanım. İşte adresim. :)
    http://hobylst.blogspot.com.tr/2014/06/etkinlik-elbisem.html#comment-form

    YanıtlaSil
  11. Vayyy hepsii muhteşem :)) yaptıklarınızı izlemeye bayılıyorum
    Bende hepinizi beklerim: Symcouture.blogspot.fr

    YanıtlaSil
  12. boyle guzel bir etkinlik yaptiginiz icin cok sagolun,dikilenler cok guzelmis gercekten,sizinde emeyinize saglik...

    YanıtlaSil
  13. boyle guzel etkinlik yaptınızya emeyinize,yureginize saglik,hepside cok guzel olmus

    YanıtlaSil
  14. öncelikle bu etkinliği düzenleyen etkinlik sahibemize teşekkür etmek istiyorum. Bu etkinlik sayesinde hızla iki elbise dikildi. Yoksa elimde uzar giderdi diye düşünüyorum. Katılan herkesin ellerine sağlık. Harika elbiseler dikildi. Herkes keyifle giysin ve yenilerini diksin.

    YanıtlaSil
  15. Yayindayiz! sevgiler :)) http://bickidikesin.blogspot.com.tr/2014/06/etkinlik-birlikte-elbise-dikelim.html?m=0

    YanıtlaSil
  16. aaa ben bu posta yorum yazmışdım.gelmemiş mi acaba.Hepsi birbirinden güzel bayıldım hepsine,herkesin eline emeğine sağlık.

    YanıtlaSil
  17. Bende bitirdim ama bir turlu zaman bulup yollayamadim fotoyu, gecmi kaldim acaba???

    YanıtlaSil