Elbise dikelim etkinliği biten elbiseler bölüm 2


Hayırlı günler arkadaşlar. İkinci defa elbise dikelim etkinliği resimleri ile karşınızdayım.
Arkadaşlarım sağ olsunlar bazıları mailime gönderdi bazılarını da ben bloglarından aldım. Yine çok çok güzel çalışmalar ortaya çıktı. Hepsine gönülden teşekkür ediyorum. Elinize emeğinize sağlık diyorum.
Kendim ile ilgili bir şey söyliyim. Yarım elbisemi bitiremedim. Bu aralar dizimle ve bacağımla ilgili biraz sorun yaşıyorum. Menisküs başlangıcı dediler. Sanırım yarın başka bir doktara gideceğim.
Allaha şükür ilk başladığı gibi değil. Ama yine de bana rahatsızlık veriyor. İlk fırsatta yarım elbisemi de bitirip yayınlayacağım. Şimdi etkinlikle ilgili bir bilgi paylaşmak istiyorum.
Etkinliğimize 30 dikiş sever arkadaşımız katıldı. Şimdiye kadar 20 tanesi resimleri gönderdi. Eğer diğer arkadaşlardan da zaman içinde bitirip yayınlayan olursa onları da ayrı bir postta yayınlarım arkadaşlar.
Şimdii hazırmısınız ? Tatatam işte elbiseler :))





Sevgili İlknur'un yaptığı çalışma. Peplun bluz kalıbından bu harika elbiseyi uyarlamış. Dikişte hayal gücü bana göre çok önemli. O da İlknur da fazlasıyla var. Eline sağlık arkadaşım. Daha fazlası için bloğunu ziyaret edin.


Sevgili Server de çok hoş bir elbise ile katıldı. Modeli ve kumaşın rengi çok hoşuma gitti. Ayrıca bloğunda kesimini de paylaşmış. Ayrıntılar için bloğunu ziyaret edin.



Ben özetle harika bir elbiseyle katıldı etkinliğe. Elbisenin modeli, kumaşı süper. Ayrıca dikimi de çok başarılı. Kendisine de çok yakışmış. Daha fazlası için bloğunu ziyaret edin.


Sevgili Neslihan'ın diktiği çalışma. Mavi üzerine beyaz fisto kumaş güzel durmuş. Tuniğin modelini daha bir ortaya çıkarmış. Neslihan işi biliyor canım :) Tabi kii kendine de çok yakışmış. Daha fazlası için bloğunu ziyaret edin.


Hobby dünyasım büyük beden bir elbise ile katıldı etkinliğe. Doğrusu bir de büyük beden elbise olması hoşuma gitti. Elbisenin modeli de çok hoş. Dikimi de ayrı güzel olmuş deyip sizi bloğuna davet ediyorum.



Mahzun Prenses yeğeni için çok cici ve şeker bir elbise dikmiş. Biraz zorlansa da değmiş doğrusu. Minik güzel günlerde giysin. Ayrıntılar için bloğunu ziyaret edin. Ayrıca hakkımda ki güzel sözleri için de çok teşekkür ediyorum.










MaşAllah kendisi çok çalışkan bir dikiş severimiz. Üç adet elbise ile katıldı etkinliğe. Biri kendisi için ikisi kızı için. Hepsi de birbirinden güzel olmuş. Özellikle abiye kıyafete bayıldım. Ayrıntılar için bloğunu ziyaret  edin.
Berrin hanımın yaptığı çalışma. Cepli güzel bir model olmuş. Esin kaynağı bir resimden yola çıkarak çok hoş bir elbise çıkarmış. Diyorum size hayal gücünün yaptıkları bu işte :) Ayrıntılar için bloğunu ziyaret edin.
http://berrinindikisleri.blogspot.com.tr/2014/06/etkinlik-elbisem.html


Sevgili dikiş severimiz Esra da elbisesini dikip kuzeninin düğününde giymiş bile. Kırmızı beyaz renkleri ile güzel bir kumaş seçimi ardından hoş bir model. Kendisine de çok yakışmış. Daha fazlası için bloğunu ziyaret edin.


Biç ki dikesin yine döktürmüş. Dikiş perileri ile birlikte bu harika elbisenin altına imzasını atmış. Dikiş perilerin hep seninle olsun ki gözümüz gönlümüz şenlensin :) Daha fazlası için bloğunu ziyaret edin.




Benimdünyamdan daha önce kızı için diktiği elbiseyi göndermiş ve yayınlanmıştı. Şimdide anne kız kombini ile buradalar.Daha fazlası için bloğu ziyaret edin.
http://artikkizimicinoruyorum.blogspot.com.tr/2014/06/birisi-elbise-etkinligi-mi-demisti.html




Bu da Fatma Şenkaya adlı izleyicimin kızı için diktiği elbise ve bolerosu. Gerçekten çok güzel olmuş. Fatma hanımın eline sağlık.


Bu da benim kuzu için diktiğim etkinlik elbisesi. 


Allah'a emanet olun. Görüşmek üzere.









18 yorum:

  1. Her biri birbirinden güzel olmuş, ellerimize sağlık. Güzel günlerde giyelim inşallah:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşaAllah Berrin hanım. Ne kadar güzel elbiseler ortaya çıktı. Gerçekten ellerimize sağlık. Sevgilerimle

      Sil
  2. Hepsi çok güzeller ama emeğin büyüğü, sizin bu kez Fatma Hanımcım. Hem diktiniz hem bize diktirdiniz bir de yayınlarını hazırladınız. Kendi adıma çok teşekkür ediyorum size, Tüm katılımcıların da elleri dert görmesin. Dikiş perim de sevgilerini yolluyor herkese ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet gerçekten çok güzel oldular. Böyle güzelliklerin ortaya çıkmasına vesile olabildiğim için çok mutluyum . Ben de çok teşekkür ediyorum. Özveri ile calışıp harika dikişler ortaya çıkardığınız için.dikiş perilerine benden de kocaman sevgiler:)

      Sil
  3. Inanilmaz güzel bir etkinlik oldu. Katılım çok güzeldi. Hepsi birbirinden güzel ve farklı bir sürü elbise.... Hepimizin ellerine sağlık. Bir araya gelsek bir dünya markası yaratır bir kreasyonda biz sergileriz. Teşekkür ederiz Fatma Hanım, bizi bir araya getirdiniz..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen canım. Bütün söylediklerine canu gönülden katılıyorum. Evet haklısın bir araya gelince kim tutabilir bizi.harika işler çıkarırız:) ben teşekkür ederim. Sevgiler canım

      Sil
  4. Ah bu arada çok geçmiş olsun. Heyecanla yazmayı unuttum. Dizinizi dinlendirmek iyi gelecektir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok Sağol canım teşekkür ederim. Okul falan bitip evde takılalı ağrısı biraz azaldı.dedığin gibi iyi geldi biraz. Sevgiler

      Sil
  5. Bir önceki elbise yayininda firsat bulamamstm.simdi söyleyeyim o kadar emek verdiniz ellerinize saglik cok tesekkur ederim yeni bir blogger olarak bircok kisiye ulastim sizin sayenizde

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben çok teşekkür ederim canım. Guzel sözlerin için. En ufak bir yardımım oldusa ne mutlu. Cok memnun oldum. Sevgilerimle.

      Sil
  6. Teşekkürler Fatma Hanım..:)
    Çok güzellikler çıkmış ortaya, güle güle giyelim inşaAllah..:)

    YanıtlaSil
  7. Fatma hanııımmmm, bende göndereceğim etkinlik için elbise. gerçi geçenlerde paylaştım bir elbise ama onu saymıyorum yeni bitecek bir tane var.
    bu arada hepsi çok güzel olmuş herkesin ellerine sağlık. :)

    YanıtlaSil
  8. Ne güzel ürünler çıkmış ortaya aferin sizlere

    YanıtlaSil
  9. öncelikle geçmiş olsun..çok güzel bir etkinlik oldu çok teşekkürler:)

    YanıtlaSil
  10. Fatma hanim cok gecmisler olsun etkinlik harika oldu bu kadar guzel parcalari bir arada gormek cok guzel sizin paylastiginiz elbiseye bayildim bitmemis halimiydi cok guzel gorunuyor merakla bekliyorum

    YanıtlaSil
  11. daha önce etkinliklere katılmadığım için bilmiyorum bir sorum alacak mazur görünüz.. birinci ikinci diye bir şey yok galiba? :)) ne bileyim bizim komşularla, gelinimiz çok merak etti de senin elbise kaçıncı oldu diye! :))) bilemem bir sürü harika güzel şeyler dikti arkadaşlar dedim. ama bir sorayım dedim Fatmacım emeğine sağlık uğraşıp vesile olduğun için.. bütün arkadaşlar güzel günlerde giysin birbirinden güzel kıyafetlerini.. hem tatlı bir heyecan yaşadık hem de birer elbise sahibi olduk işte bu vesileyle :)) teşekkürler arkadaşım <3

    YanıtlaSil
  12. canım gerçekten hepiniz emek verip çok güzel dikişler ortaya çıkardınız. etkinlikler de birinci ikinci diye bir şey olmuyor. amaç hem bir şeyler üretmek, hem de blog sahiplerine ziyaretçi ve üye kazandırmak .bir nevi tanıtım işi gibi. etkinliğe katılan bloglara inşallah yararı olmuştur. canım ben teşekkür ederim.beni yalnız bırakmayıp katıldığınız için.ama şunu söyliyeyim,hepiniz bir numara işler çıkardınız.sevgiler canım:)

    YanıtlaSil
  13. Katılacağımı belirtmedim (ceket-manto etkinliği hezimetinden sonra)
    gizli gizli evde kendi kendime basit bir elbisecik diktim. Geçmiş olsun bu arada... :)))

    YanıtlaSil