Kırmızı Ekose Tunik ve LYS



Hayırlı geceler arkadaşlar

Lys geldi çattı. Gelmesiyle beraber bizi de heyecan sardı. Sanıyorum ben kuzucuktan daha heyecanlıyım. Ama tabii ki belli etmiyorum. Sevgili komşumun söylediğine göre fetih suresini geçen hafta perşembe günden başlayarak  perşembe 1 kere, cuma 3 kere, cumartesi pazar beşer,pazartesi salı çarşamba günleri  de yedişer defa okudum. Önümüzdeki hafta içinde Kuran'ı Kerim'deki yedi tane hamim suresini okumamı söyledi bana. Benim kuzu yarın matematikten önümüzdeki hafta da edebiyat ve fen den sınava girecek. Biz dualarımızı yapalım da gerisi Allah'a kalmış. Rabbim tüm sınava girenlerin emeklerini boşa çıkarmasın. Hepsinin Allah yardımcısı olsun. Zihin açıklığı versin. İstedikleri yerleri hayırlısıyla kazanmalarını nasip etsin inşallah. Biz de sizin duanıza talibiz. Dualarınızı eksik etmeyin. 



Gelelim tuniğime. Bu tuniğimi de geçen sene diktim. Şimdilerde bol bol giyiyorum. Yine kilo ile aldığım kumaşlardan. Fakat bu sefer parça küçüktü. Sadece bu tunik çıktı. Ekoseyi oldum olası severim zaten. Kumaşı gördüğüm zaman hiç düşünmeden almıştım. Tunik 48 beden. Modelini pardösü kalıbından çıkarıp uyarladım. Sadece bir-iki küçük değişiklik yaptım. Yakayı hakim yaka, kolları ise manşetsiz düz yaptım. Kolay diktiğim bir modeldi. Çok uğraştırmadı beni. 

Allah'a emanet olun. Görüşmek üzere.   






(2008 Büyük Beden Yaz Burda)


26 yorum:

  1. evladınıza Allah zihin açıklığı versin... Fetih süresi bana da üniversite sınavında güç veren sürelerden biridir... inşallah her şey gönlünce olur...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim emine hanım. Allah razı olsun. Komşum fetih suresini okuduğunda zor işlerinin her zaman kolaylaştığıni söyledi bana. Bütün girenlerle beraber Rabbim bizim de yardımcımız olsun.hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin.

      Sil
  2. Allah zihin açıklığı versin çocuklarına arakadaşım. Tuniğin kumaşı ne kadar doğal, dokuma gibi çok hoşuma gitti hayırlı günlerde giy canım. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol saadet cim. Allah razı olsun.tuniğin kuması gerçekten güzel. Hemde bürümcük.sevgiler canım

      Sil
  3. Allah gönlünüze göre versin.. Senin diktiğin tunikleri çok beğeniyorum ya ne kadar güzeller ellerine sağlık.. bende biran önce dikmeliyim ama korkuyorum :) bu arada bi elbise diktim iyi kötü bi pat yaptım ama iliğe gelince korkar oldum Fatmacım.. yarın senin videona bakarak biraz çalışıcam.. öbür gün de bloğa koyucam bakalım beğenicen mi kııızzz ;) bi yandan dua ediyorum makinanın ilik ayarı düzelsin diye.. kolay gelsin canım bol dikişli günler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol ceyda'cım.tunikte korkacak birşey yok. Eminim sen bunlardan kat kat güzelini yaparsın.ilik biraz oyalayıcı oluyor. Bir iki tane bir şey değil de beş altı tane sıkıyor insanı.inşallah makinen düzelir. Sevgiler canım. Allaha emanet ol.

      Sil
  4. Yavrumuza zihin açıklığı dilerim,inşallah istediği sonucu alır.Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Türkan hanım cım. Allah razı olsun.

      Sil
  5. Herşey tadında: gözde'cim benim küçük oğlanla çekişirken yanlışlıkla yorumunu silmişim canım. Çok üzüldüm.kusura bakma.yorumun için çok sağol canım. Allah razı olsun.

    YanıtlaSil
  6. İns Allah gonlunuze gore verir:)tunikte harika elinize saglik

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tuğba Gültekin. Çok teşekkür ederim. Sağol canım.

      Sil
  7. canım ALLAH bütün yavrucukların ve bizimkilerin de yardımcısı olsun
    benimde oğluşum girecek çok heyecanlıyız aynen bende fetih okudum babamızda 333 tane ayetelkürsi okuyor ben o sınavdayken gene fetih okuycam inşaallah
    hayırlı haberler hayırlı sonuçlar diyelim
    tuniğine bayıldım eminim çok yakışıyordur ne güzel dik dik giy:)))
    ellerine sağlık canım sevgiler ALLAH a emanet ol:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim fatma'cım. Allah razı olsun. İnşallah bizim çocuklar ve nice emek verenler hayırlı bir yere yerleşirler.ayetel kürsiyi bilmiyordum. Bak onuda okuyabilirim. Tunik için de teşekkür ederim .ne yapayım birşeyler yapmaya çalışıyorum. Sevgiler canım. Sende Allaha emanet ol

      Sil
  8. Allah hiç kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın Fatma ablacım, dilerim ki gönlünüzde ne varsa hakkınızda hayırlı olur.. Annem 4444 tane dua okumuştu ben mimarlığa girince dua okuduğu teşbihle birlikte 41 tane teşbih dağıttık, mimarlık benim gönlümde yoktu tıp istiyordum ama Allah gönlüme razı eyledi, şimdi memnunum inşallah kuzuda gönlüne göre bir meslek sahibi olur ablacım, saygılar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel yorumun için Allah razı olsun deniz'cim.amin canım, hiç kimsenin emeğini boşa çıkarmasın. Rabbim hepimize hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin inşallah. İşte anneler duramıyor. Eğer okumazsam çok büyük bir şeyi eksik yaptım gibi geliyor. Sevgiler canım.

      Sil
  9. Allah kolaylık versin. Heyecanını düşünemiyorum bile.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim yelda.oo heyecanı hiç sorma.

      Sil
  10. Yavrunuz inşallah başarılı olur.Bu arada tuniğiniz çok güzel olmuş, güle güle giyin :)

    YanıtlaSil
  11. allah yavruna zihin açıklığı versin, gönlünüze göre olur inşallah.. tunik de çok kullanışlı bir model olmuş. yalnız kolları tam anlayamadım. ön normal kol, arkadan reglan kol mu? ekose desenlerden dolayı öyleymiş gibi geldi.


    smrdmr.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Semra'cım çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Arkası robalı canım. Resimde reglan gibi görünüyor ama roba üçgen şekline benziyor

      Sil
  12. oo Fatma ablacım neler yapmış görmeyeli.Valla süpersin.Ben bu aralar o kadar yoğunumki bloğumın başına kaç gündür hiç oturamadım bile.Ellerine emeklerine sağlık.İnşallah lys iyi sonuçlanır.sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  13. Teşekkürler Şule cim. Allah razı olsun. O yoğunluk bende de var.heyecan da çok fazla. Rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin inşaallah

    YanıtlaSil
  14. Allah emeklerini zayi etmesin İndallah kolaylıklar dilerim

    YanıtlaSil