Apartman Kuranımız 5 ve Benden Haberler



Hayırlı günler arkadaşlar.
Uzunca bir süre bloğumla ilgilenemedim. Sizin paylaştıklarınıza da fazla bakamadım. Ara sıra sadece göz gezdirebildim. Geçtiğimiz 15 gün benim için bayağı yoğun geçti ve beni çok yordu. Geçen cuma stajım bitti Allah'a şükür. Hemen arkasından hafta sonu okulda sınavların vardı. Pazar günü ise komşumuzun oğlunun düğünü vardı. Okuldan geldim. Bu seferde düğüne yetiştik eşimle. Buradan da komşumun oğlu Halis ve apartmanımızın gelini oldu artık Kıymet kardeşime de ömür boyu mutluluklar diliyorum. Darısı tüm bekarların başına. Dün kızın 10 günlük yurt programına gitti. Malum lys yaklaşıyor. Onun hazırlığıyla uğraştım. 

Geçen perşembe gününden beri de hastayım. Nezle soğuk algınlığı arası bir şey oldu. Dinlemeyince biraz sürüncemeye vurdu.Bu gün biraz toparladım Allah'a şükür. Allah'tan ben soğuk algınlığını ayaktan atlatabilen bir insanım. Görümcem Meloş'a göre ailemizin hemşiresi fazlaca aktiviteden bağışıklığım zayıflamış. Ama haklııı. Bütün kış onca soğuklarda burnumu bile çekmedim. Hemşire dediyse doğrudur. 

Bugün etkinlik hediyemi hazırladım. Yarın inşallah kargoya vereceğim. Emine Hanım'a biraz mahcup oldum. Ama inşallah kusuruma bakmaz. Emine Hanım'ın kızı için cici bir elbise diktim. İnşallah beğenir kendileri. 
Tabii yanında bir iki hediyem olacak. Çam sakızı çoban armağanı :) 


Bu aşağıdakiler 15 gün önceki kuranımızdan. Kapı komşum Hülya hanımdaydık. Becerikli komşum bize yaprak sarma, börek, reçelli kurabiye ve meyve soslu kedi dili pastası yapmış. Ellerine sağlık. Hepsi çok lezzetliydi. 




Cumartesi günü benim doğum günümdü.Anneler günü ve doğum günü Mayıs ayına rastlıyorsa fazlaca hediyeye sahip oluyorsunuz. Bu arada yazlık ayakkabı stoğumu doldurdum. Eşime ve çocuklarıma çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız. Yarın ise eşimin doğum günü. Şimdi de ben kara kara düşünüyorum ne alacağım diye.







Allah'a emanet olun. Görüşmek üzere... 

20 yorum:

  1. Hediyelerin çok güzel ablacım, güle güle kullan hepsini sarmalarda nefis görünüyor :) Diktiğin elbise çok tatlı olmuş ellerin dert görmesin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok sağol deniz'cim Allah razı olsun canım.sevgilerimle

      Sil
  2. Fatma Ablacım,canın sağolsun.Ama yine de özletme kendini.Allah işlerini rast getirsin.Hediyelerini güle güle kullan.Yeni evlenen çifte mutluluklar,komşunun da ellerine sağlık.sevgilerimi yolluyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. şule'cim gerçekten yorucu ve hasta günler geçirdim.çok şükür iyiyim şimdi.bende özledim bloğumu.yorumun için Allah razı olsun canım.bende sana sevgilerimi yolluyorum.inşaallah bundan sonra sık görüşürüz.

      Sil
  3. Geçmiş olsun canım. Ayrıca yeni yaşın hayırlı olsun Rabbim hayırlı uzun ömürler nasip etsin.. Fatmacığım ikizler ve boğamı, yoksa iki ikizler mi? :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim saadet'cim.Allah razı olsun.şimdi nüfusa göre iki ikizler.ama annem diyorki eskiden şimdiki gibi günü gününe yazılmazmış nüfusa. kızım sen mayısın ilk on günü içinde doğdun diyor gününü hatırlamıyor.o zaman boğa oluyor diye düşünüyorum ama,tamda kesin bir şey yok yani.bende bilemedim.nufusa göre iki ikizler bir evde yaşıyor canım:)

      Sil
  4. Elbise çok güzel olmuş ellerine sağlık... mamalar şahane komşunun ellerine sağlık ve hediyelerini güle güle kullan hepsi de çok güzel. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim saadet'cim.allah razı olsun.siz beyendiniz.inşaallah emine hanımda beyenir.sevgilerimle arkadaşım.

      Sil
  5. ah o sarmalar yokmu
    bak şu saatte canım çekti
    allah kabul etsin
    hediyelerinide güle güle kullan canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Herşey tadında.cok teşekkür ederim canım. Allah razı olsun. Biz de ailecek sarma hastasıyız.cok severiz. Sevgiler canım.

      Sil
  6. Fatmanım günaydın,önce doğum gününüzü kutluyarak başlıyım.Hasta olmanıza üzüldüm geçmiş olsun,bayağı tempolu bir onbeşgün geçirmişsiniz,cicilrinizide iyi günlerde sağlıkla giyin,sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ediyorum takı perisi güzel dileklerin için. Sevgilerimle canım

      Sil
  7. neler neler olmuş,öncelikle geçmiş olsun, allah kolaylık versin bir de doğum günün kutlu olsun nice yaşlara:) hepsi bir arada oldu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tubacım çok sağol canım. Allah razı olsun..Evet ben baya yoğun gunler geçirdim. Birde hastalık eklenince beni mahvetti.sevgiler canım

      Sil
  8. allah kabul etsin. Tabakta gözüm kaldı:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim bak bu harika. Sevgilerimle canım.

      Sil
  9. Güle güle kullanın hediyelerinizi. Allah tekrarlarını, daha güzellerini göstersin. Üstteki elbise çok ciciymiş. Ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  10. hediyelerin hepsini de güle güle kullan fatmacım,nice yıllara :)


    smrdmr.blogspot.com

    YanıtlaSil
  11. elbise çok güzel görünüyor... kızıma henüz bu yaz için kıyafet almamıştım.. bu ilk olacak. şimdiden ellerinize sağlık...elime ulaşır ulaşmaz fotoğraflayıp yayınlayacağım. sevgiler...

    YanıtlaSil
  12. hediyelerinizi gülle gülle kulanın Musmutlu nice yıllar dilerim :) herzamanki gibi elbise çok güzelll :)

    YanıtlaSil