Bordo Renkli Tesettür Tunik





(2012 Mart Burda)
 
Hayırlı günler arkadaşlar 

Çekilişimi hayırlısıyla sonlandırdım. Kazanan arkadaşların hediyelerini inşallah bu hafta içinde adreslerine göndereceğim. Kendilerini tebrik ediyorum ve hayırlı olsun diyorum. Vee bu benim ilk çekiliş etkinliğim idi. Bu çekilişte çağrıma cevap verip beni yalnız bırakmayan önceden izleyicilerim olan ve benim de kendilerini büyük bir zevkle takip ettiğim:

obiranne
eyüp yiğit kartal
mlk acar
acemi gelin
ratatule raul
sizlere çoook teşekkür ediyorum.

Şimdi tuniğimize geçebiliriz. Ben tunik diyorum. Ama kalıbında ceket yazıyor. Hepsinin karışımı bir şey oldu.Model 38 beden. Kumaşı çok ince penye kumaş. Modelde hiç değişiklik yapmadım. Kolay bir model. Bir günde dikilip giyilebilir. Etek uçları asimetrik kesim olduğu için şık ve modern bir hava katıyor. Vucuda yakışan ve oturan bir kalıp. Ben detaycıyım. Bana kalsa biraz süslerdim. Fırfır biye vs. Ama kızcağazım istemedi. Sade olmasını istedi. Makineniz penyeyi dikiyorsa bu modeli tavsiye ederim arkadaşlar. Ama bazı makineler ne kadar ayarlasan da , iğnesini falan ince taksan da maalesef penyeyi dikmiyor. Kursta arkadaşımın kestiği penyeyi hiçbir makinede dikemeyip penyecide diktirdiğini bilirim ama illaki penyeden olması gerekmez. Dökümlü ince kumaşlardan da pekala güzel olur. Bu kadar açıklama yeter arkadaşlar. Görüşmek üzere Allah'a emanet olun...

30 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. Rengi kızım kendisi seçti.banada dikmek düştü.

      Sil
  2. Çok güzel bir kıyafet olmuş güle güle giysin kızın Fatmma hanım. :) Gül kurusu penye kumaşım var bu model diksemmi acaba. Hangi yılın burdası acaba? Neyse benimde dikmek istediğimi kızımız duymasın Fatmahanımcım aramızda kalsın giymez yoksa. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saadetcığim duymaz merak etme.gerçekten güzel yakışıyor.yılını unutmuşum.düzelteceğim.yorumun için sağol canım.teşekkür ederim.

      Sil
  3. Modeline bayıldım,kızınız sağlıkla iyi günlerde giysin.

    YanıtlaSil
  4. Elinize sağlık.Sayfamayaptığınız bir önceki yorumun cevabını gördünüzmü?Size organik köy domatesi tohumu göndersem ekme olanığınız olurmu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim türkan.canım çok sağol.düşündüğün için.ama ben kiracıyım.üçüncü katta oturuyorum.balkonum falanda büyük değil.tekrar teşekkür ederim canım.çok incesin.sevgilerimle

      Sil
  5. ellerine sağlık....
    güzel model olmuş :)

    YanıtlaSil
  6. Fatma ablacım harikasın,süpersin daha ne diyim bilmiyorum.Bende bu modelden geçenlerde sınıf öğretmeni olan bir arkadaşımın üstünde gördüm.O hazır almış.bende çok beğenip diktirme kararı almıştım.Artık terzim eve gelince senin modelini gösterip diktiririm.Kızında benim gibi sadelikten yana sanırım.Bence böyle harika olmuş.ellerine sağlık.Böyle bir modeli ben de süsletmezdim yani:)sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ben yaşlandıkça kokoş oluyorum galiba.gençler şimdi sade şeyleri seviyorlar.mutlaka diktir tavsiye ederim.înşaallah seninkide çok güzel olacak.teşekkür ederim canım güzel yorumun için.Allah razı olsun.sevgilerimle.

      Sil
  7. fatma hanım ellerinize sağlık çok beğendiğim bir model hele rengi bayıldım
    güle güle giysin kızımız
    sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim.model gerçekten güzel.sağol canım güzel yorumun için.

      Sil
  8. takip ettiğin için ayrıca teşekkürler:)
    Renk ve model çok güzel ben buna benzer bir model hamileyken giymiştim:)görünce hemen aklıma geldi:)
    Güle güle kullanın:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım ikiside birbirine uyumlu oldu.sağol canım teşekkür ederim.

      Sil
  9. Yanıtlar
    1. maşallah.inşallah fırsat buldukça incelerim.teşekkür ederim.güzel dilekleriniz için.

      Sil
  10. Model çok güzelmiş elinize sağlık

    YanıtlaSil
  11. rengi çok güzelmiş birde penye olduğu hiç belli değil kumaş gibi duruyor ellerine sağlık:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten dediğin gibi uzaktan kumaş gibi duruyor.çok teşekkür ederim canım.Allah razı olsun.

      Sil
  12. Çekilişini kazanamama çok sevindim asıl ben sana teşekkür ederim.Tuniğe gelince bayıldım çok güzel olmuş cnm:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende sevindim melikecim.yorum için teşekkür ederim.

      Sil
  13. gerçekten de bazı makineler ne yapsan penye dikmiyor. Bir singerim vardı yeni makinemden önce kafayı yedirtti bana dikiş dikmekten nefret eder hale gelmiştim nerdeyse. Brother aldım ve şimdilik memnunum. Tunik çok güzel olmuş rengiyle dikişiyle harika. Çekilişi kaçırmışız ama bir dahakine artık kısmet :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. inşallah bir dahakine.güzel yorumun ve ve uğrayıp bir merhaba dediğin için teşekkür ederim.evet makine penye türü kumaşları dikmezse baya bunaltıyor insanı.

      Sil
  14. Elinize sağlık,hoş olmuş

    YanıtlaSil
  15. Teşekkür ederim reyhane.çok sağolun.

    YanıtlaSil
  16. tunik gerçekten bir harika olmuş elinize sağlık

    YanıtlaSil