İki Renkli Gri Elbise


Dikeli bayağı uzun zaman olan elbisemle buradayım. Elbisenin kumaşı biraz fantezi gibi. İki renkten çalışmıştım. Gri rengi de her zaman sevmişimdir. Kol ve yakayı biraz kapatmam dışında modelde fazla değişiklik yapmadım. Model 46 beden.
Bu kalıbı seviyorum. Yapabilirsem eğer gündelik bir modele de uyarlamayı düşünüyorum. Ama bakalım ne zaman.. Aslında yaka kenarına biraz dantel ya da başka bir şeylerle süslemeyi istiyorum. Bu haliyle gözüme biraz sade görünüyor.








4 yorum:

  1. Sade haliyle ds cok guzel ama dantel de güzel gider.

    YanıtlaSil
  2. Eline sağlık canım güle güle kullan.dediğin gibi dantel detayı biraz daha hareket katabilir sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. Ellerinize sağlık çok güzel olmuş :)

    YanıtlaSil
  4. yorumuma kendi bakışımla bir farklılık katmak istediğim için yazıyorum(buarada sizin dikişiniz tabiiki güzel ancak farklı bir bakış getirmek için değişik bir görüş yazdım)))
    yakanın V sindeki kalın biyeyi ön yırmaçta da kullanıp devam ettirin...sonrasında öndeki gri parçayı(göğüs kısmındaki sonradan konan) kaldırın elbise V yaka formunda bitmiş olarak kalsın ve siz elbisenin içine ya kontras veya kendi tonlarında dik yakalı ince bir kazak giyerek bütünleştirin...benm bakışımdaki elbisenin görüntüsü böyle oluştu umarım size doğru tariflemişimdir))))

    YanıtlaSil