Mevsimlik Kot Tunik

Hayırlı günler arkadaşlar.

Dün bütün gün dolabımı yerleştirdim.  Daha önceden bahsetmiştim. Giysilerim kutularda kaldı diye. Malatya'daki dolabım taşınmaktan bayağı yıprandığı için onu orada bıraktık. Şimdi de oda biraz küçük olduğu için hazır dolap uymadı ve bizde ölçülerini verip yaptırdık. Çok şükür sonunda geldi. Mutluluk :):)
Kutuların ortalıktan aralanması biraz moralimi de düzeltti. Kaç gündür kutuların içinde kıyafet aramaktan canım çıkmıştı. 

Bu tunik de geçen seneden yarım kalanlardan. Bunu da aradan çıkarıverdim. Hemen bir kaç sefer de giydim. Zaten 15-20 gün sonra fazla giyilmez artık. Kumaş ne çok kalın ne çok ince. Model 48 beden. Aslında çok değişiklik yapmayacaktım ama önünün kapalı hali bana pek gitmedi. Ben de bir makas atıverdim baştan başa. Sonrasında kafama göre ayarladım. Sadece arka beden değişikliğe uğramadı. Bir de cepler. Etek ucu, ön biye, yaka ve manşetlerin kumaşı daha önce kız kardeşime diktiğim çizgili bluzdan artanlar. Bu kumaşa yakıştırdığım için ikisini beraber kullandım.








(2008 Yaz Burda)

Şimdilik benden bu kadar. Allah'a emanet olun. Görüşmek üzere..

12 yorum:

  1. Eline sağlık dokunuşlar çok yerinde olmuş bence. Kalıp da değişikmiş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nebihan Akça :teşekkür ederim. Doğru değişik bir kalıp. Ama beni biraz uğrastırdı.büyuk beden olsada kalıp dar kesim.yoksa kollarından başka değişiklik yapmıycaktım.

      Sil
  2. çok güzel olmuş canım ellerine sağlık..

    YanıtlaSil
  3. ay ay pek hoş olmuş.ellerine emeğine sağlık.güle oynaya giy. seve seve eskit :)
    sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok çok teşekkür ederim Şule cim.güzel yorumun için

      Sil
  4. ellerine emeğine sağlık zevklerimizde çok benziyor birbirine ya bayıldım çok güzel hemspor hem şık sağlıkla giy canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler fatma cım.benim basen bölgem sorunlu olduğu için önü kapalı olmadı. Doğaçlama böyle bir şey çıktı. Begenmene sevindim. Sevgiler

      Sil
  5. Çok güzel olmuş,tunik giymeyi çok severim.Her mevsim şık ve rahat oluyor.Elinize sağlık!
    http://benbuara.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  6. çok hoş bir model, elinize sağlık Fatma hanım.

    YanıtlaSil